Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev April 2020

Hej allihopa!

Vi på KV strävar alltid för att utvecklas, ett nytt steg i denna utvecklingen är att vi har gjort om våra anmälnings system och kommunikationssystem.

I det nya anmälningssystemet så jobbar vi online, detta för att göra det enklare att anmäla sig till kurser här på Kulturverkstan. Givetvis har vi kvar blanketter på papper ifall de önskas, prata med oss i personalen så hjälper vi er.

Ett ¨nytt¨ sätt att nå oss är nu att mejla, alla i personalen har en egen mejl. Du når oss på:(förnamn)@kulturverkstan.nu


BILDKURS
Här undersöker vi både den verklighet som omger oss och den värld som kallas fantasi. Man får testa på och lära sig om olika tekniker (ex teckning och måleri) och material (ex akvarell, kol, färg och collage). Genom att träffa andra elever med samma intresse kan man inspirera och ha det kul tillsammans i sitt skapande. Bild är ett sätt att se på saker med nya ögon och en spännande sak att få in mer i sitt liv.
Välkomna till en termin av skapande
/Filippa


FILMPRODUKTION
I denna kurs jobbar vi med filmskapande i olika former, med ett mål av att du som elev ska kunna redigera och producera videor själv och tillsmannans i grupp.
Ska bli kul att ses
/Viktor

På grund av Covid-19 så fortsätter Kulturverkstan och Café KV ha stängt, detta enligt kommunens direktiv.

Så fort vi får annat besked återkommer vi med information.

Ha en fortsatt härlig April och hoppas ni är friska. Hälsningar alla oss på KV

Publicerat iNyhetsbrev

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer